Menu Sluiten

Overige reclame

“Een spandoek, bewegwijzering,
een lichtbak of gevelreclame:
Je bent beter zichtbaar”

“Je uitstraling helemaal compleet maken? Kies dan voor (bedrijfs) kleding met je eigen logo!”

Binnen- en buitenreclame

Bij binnenreclame kun je denken aan binnenbewegwijzering of grootformaat prints (voor bijvoorbeeld op een wand). Maar er is nog veel meer mogelijk! Informeer naar de mogelijkheden. Buitenreclame zorgt ervoor dat je opvalt en zichtbaar bent voor je omgeving. Voorbeelden hiervan zijn: gevelbelettering; spandoeken, je logo groot op je pand (eventueel ook verlicht) of een lichtbak. Ook voor buitenreclame zijn de mogelijkheden enorm groot, dus neem gerust contact op.

Overige reclame-uitingen

Als je nog professioneler over wilt komen, kies dan voor (bedrijfs)kleding met je eigen logo/ontwerp. Of wat dacht je van gadgets voor je bedrijf, zoals pennen, notitieblokjes of paraplu’s.

Er zijn veel mogelijkheden voor het meer zichtbaar maken van jouw bedrijf! Neem gerust contact op als je vragen hebt over reclame-uitingen of een vrijblijvend informatief gesprek.

Enkele voorbeelden van overige reclame:

Combineren tot één geheel

Uiteraard hoef je niet te kiezen voor alléén een spandoek of alléén een mooie gevelreclame voor jouw bedrijfspand…

Wat dacht je ervan om meerdere reclame-uitingen te combineren! Dat versterkt elkaar en zorgt voor een opvallend geheel.

Alleen voor bedrijven? Nee hoor!​

Reclame is ook erg leuk voor particulieren! Denk bijvoorbeeld aan een spandoek voor een jarige vriend(in), het ‘opleuken’ van je tuin met een grote print op de muur of een t-shirt met jouw eigen ontwerp. 

Er is veel mogelijk, informeer gerust.

Buitenreclame binnen?​

‘Buitenreclame’ kun je ook gerust binnen toepassen. Je kan bijvoorbeeld een hele wand in je kantoor voorzien van een grote print. Of je logo in letters inclusief verlichting bij de ontvangsthal voor je klanten.

Buitenreclame mag je gerust doorvoeren naar binnen!